Casa > Notícies > Contingut
Quan instal·lant sòlida pneumàtics radials de motocicleta ha de prestar atenció a quines cinc matèries
Sep 20, 2017

Quan instal·lant sòlida pneumàtics radials de motocicleta ha de prestar atenció a quines cinc matèries
Sòlid motocicleta Radial pneumàtics són inflables motocicleta Radial pneumàtics (buits motocicleta Radial pneumàtic) corresponent a un pneumàtic de motocicleta, el cadàver és sòlida, sense cables per a l'esquelet, sense inflables, així cap tub interior o capa hermètic. Les primeres motos Radial pneumàtics són sòlids motocicleta Radial pneumàtic. Sòlid motocicleta Radial pneumàtic actualment s'utilitzen només a baixa velocitat alta càrrega vehicles o maquinària i també maquinària posicions fixes. Tan en la instal·lació de pneumàtic sòlida ha de prestar atenció a les següents cinc coses:
1, si us plau utilitzar la vora estàndard, ha estat deformada o danyats rodes no fan.
2, abans de la combinació de llantes i pneumàtics radials motocicleta, si us plau, netejar les rodes i pneumàtics radials de motocicleta, no pot tenir les deixalles a l'interior de l'esquerra.
3, abans de la combinació de llantes i pneumàtics radials de motocicleta. Podeu utilitzar els lubrificants oliosos o aigua i sabó per eixugar les llantes de roda de gorra. No utilitzar lubrificants oliosos.
4, la combinació de rodes i pneumàtics radials de motocicleta ha de prestar atenció al cas de muntatge, fer no ús més de la gamma normal de vent pressió va obligar la instal·lació, per evitar el perill.
S'utilitzen generalment sòlida motocicleta Radial pneumàtics sota càrrega elevada, requereixen suficient pressió i resistència de desgast del compost, amb un tracció prou alta, alta duresa, deformació permanent baix i bona resistència de desgast.
Sòlid motocicleta Radial pneumàtics són adequats per a baixa velocitat, alta càrrega dures condicions d'ús en les condicions de pneumàtics industrials motocicletes, seguretat, durabilitat, economia és significativament millor que inflables pneumàtics, àmpliament utilitzat en diversos industrials vehicles, Vehicles militars, maquinària de construcció, vehicles grua de port l'aeroport i altres camps.
Motocicleta Radial pneumàtic sòlida com el punt de Tacte únic del cotxe i la terra, relacionats amb la vida de seguretat muntar a cavall. I algunes empreses sense escrúpols per collir els beneficis enormes, reciclatge Residus reformat novament després de la venda de pneumàtics motocicleta. Els consumidors odien això, que en la compra de motos Radial pneumàtic, prestar atenció al que pot distingir entre el original motocicleta Radial pneumàtic i reformat motocicleta Radial pneumàtic?
Mètode un: observar el color de patró de moto Radial pneumàtic i brillantor
De les línies punt de vista, en circumstàncies normals, a causa de la mala qualitat pneumàtic reformat processament és molt irregular, pel solc és relativament poc profundes. En termes de color, pneumàtics de mala qualitat reformat mirar colors brillants, brillants brillants i formal relativament fosca. Reformat de motocicleta Radial pneumàtic color i brillantor són relativament ombrívoles.
Mètode 2: observar el dibuix i el flanc superposar-se a lloc
Mirar primer el flanc, una varietat de signes són complet, els fabricants de pneumàtics de motocicleta tenen un codi patró de logotip per veure si el codi patró i motocicleta Radial pneumàtic corresponents patró. Seguit per l'espatlla a veure com la banda de rodament i el cadàver es combinen amb els pneumàtics suaus, reformats els autofeia banda de rodament en forma de canal vell, la banda de rodament i flanc entre la superposició com els nous pneumàtics plans rodona, moto hi són traces del costat del pneumàtic .
Mètode 3: comprendre la marca de motocicletes Radial pneumàtic
Com tots sabem, el original autèntica moto Radial pneumàtic a l'exterior es té alguns signes convexes, indicant el model de pneumàtic de moto, actuació, producció data i portar el logotip (normalment motocicleta pneumàtic imprès en el exterior TWI, o petit triangle logo que per la banda de rodament portar logotip), pneumàtics nous genuïns aquests signes estan integrades amb el pneumàtic Radial motocicleta, tirar mà no pot tirar avall.
En general, regulars fabricants de marca pneumàtics radials de moto, pneumàtics tenen alguns que sobresurt signes, marcant la motocicleta pneumàtic models i rendiment, l'interior imprès amb una data de caducitat (Mostra 4 dígits, en general, els dos primers per la setmana de la XX any de producció i llavors els dos per a l'any de producció), la banda de rodament antilliscant solc desgast marca clarament visible. I la majoria dels signes de reformat motocicleta Radial pneumàtic per reenganxar-se, amb les ungles ratllades aquests signes, pot ser es va retirar de la motocicleta els pneumàtics radials es duran.