Casa > Notícies > Contingut
Top 20 motocicletes del 2017
Aug 04, 2017

Gaudeix de la nostra llista i donem la benvinguda a comentaris, crítiques i crítiques.

Top 20 motos de 2017: Glide Street Harley-Davidson Harley-Davidson Street Glide

1. Harley-Davidson Street Glide Special . En un món brossa desocupat, el Harley-Davidson Street Glide Special és una moto definitòria. Un món més real que la versió superior de la CVO, The Special té un aspecte més net que ens agrada. El més important és que Street Glide Special té la nova central elèctrica Milwaukee-Eight 107 refrigerada per aire / oli que ofereix un rendiment greu de combustió del carrer des dels 111 peus / lliures de parell sense anar al sistema Twin-Cooled. A més de l'elegant roda davantera de 19 polzades i BOOM agressiu! Caixa 6.5 sistema d'àudio GT, el Street Glide Special aconsegueix una bifurcació Valve Showa Dual Folding. Això significa que el Harley-Davidson Street Glide Special és tan divertit de conduir com ho veurà. A més, tingueu en compte que la resta de la línia Harley-Davidson Touring aconsegueix la nova central elèctrica Milwaukee-Eight, i gaudeix de la mateixa actualització en el rendiment.

Top 20 motos de 2017: Suzuki GSX-R1000R Suzuki GSX-R1000R

2. Suzuki GSX-R1000R . Aquest és el primer Gixxer 1000 molt nou en vuit anys, i Suzuki va sortir tot complet amb la versió R de la venerable superbike. Amb un cabell de menys de 200 cavalls de potència i un xassís d'estabilitat impressionant, juntament amb la suspensió de Showa de primera línia, el GSX-R1000R és una fantàstica superbike preparada per a la pràctica del recorregut que cada home expert pot fer amb confiança. Les característiques, com ara un velocitat ràpida cap amunt / avall, i els pinzells Brembo que agafen rotors de 330 mm, fan que sigui molt més senzill anar ràpid, fins i tot en circuits desafiadors. El control de tracció i un límit de revolucions de 14.500 rpm us ofereixen tot tipus d'opcions d'estrangulació, mentre que l'ABS ABS us ajuda a mantenir-vos en bicicleta quan es fan errors. Afegiu una retroalimentació superior, i el nivell de confiança que el GSX-R1000R li dóna al genet canviarà la manera d'apropar-se a una pista.

Top 20 motos de 2017: Triumph Bobber Triumph Bonnerville Bobber

3. Triumph Bonneville Bobber . Estem veient el nom de Bobber llançat al voltant del 2017, però el Triumph Bonneville Bobber és realment alguna cosa especial. El nou model més venut de Triumph, el Bobber té un estil que s'assembla més a una bicicleta personalitzada que una màquina de línia de producció totalment suspesa. Es podria perdonar el pensament que el maneig no és el fort del Bonneville Bobber basat en el seu aspecte, sinó que estarien equivocats. La suspensió flexible funciona bastant bé, i el maneig és sorprenentment bo en els twisties, gràcies a un nombre de geometries més moderat del que esperaria. El poder no és un problema, ja que el bessó vertical 1200HT és tot sobre el moment del torneig real del món, estenent 78 ft / lliures a només 4000 rpm. Hi ha un conjunt complet d'electrònica, que sorprendrà a molts, i és més còmode del que sembla. El Triumph Bonneville Bobber de 2017 tracta de desafiar les expectatives i redefinir creuers personalitzats.

Top 20 motos de 2017: Honda CBR1000RR Honda CBR1000RR

4. Honda CBR1000RR SP . Tot i que l'edició SP2 semiobtenible de la nova Honda CBR1000RR pot ser l'elecció dels equips de competició, el SP és la bicicleta més adequada per a aquells que viatgen al carrer i viuen durant els dies de la pista. La raó per la qual preferim el SP és la increïble suspensió semi-activa de Öhlins Smart EC, que funciona de manera màgica per a aquells que som menys conductors. És fàcil i intuïtivament ajustable, i això vol dir que pots marcar la suspensió sense tenir les habilitats d'un pilot WSBK i la seva tecnologia. El CBR1000RR potser no hauria establert el WSBK encesa aquest any, però en el món real, el CBR1000RR SP és una màquina sorprenent amb maneig increïble i un motor fort (encara que no el més fort) que fa que es converteixi en un fantàstic paquet d'equitació per als esportius més exigents motociclista.

Top 20 motos de 2017: Yamaha FZ-10 Yamaha FZ-10

5. Yamaha FZ-10 . Un reemplaçament per l'envelliment de Yamaha FZ-1 va ser molt llarg, ja que la previsió i les expectatives eren altes pel que la substituïa. Com a resultat, el Yamaha FZ-10 és encara millor del que ens imaginem que seria. Basat en la versió més recent de la superbiga Yamaha YZF-R1, la línia 4 de FZ-10 té molt poder per fer que tingueu més problemes del que vulgueu al carrer. El maneig és puntual, però perdona prou per al pilot mitjà del carrer. El poder és manejable, i els ajustos electrònics fan que sigui encara més fàcil adaptar el viatge a les vostres necessitats. Tot i que l'estil futurista pot ser una mica controvertit, no hi ha dubte que la FZ-10 és una bicicleta esportiva vertical increïblement impressionant que s'adhereix a tots els que viatgen sense frenar.