Casa > Notícies > Contingut
Tres T On City Motorcycle Tire
Jun 22, 2017

Tres pneumàtics de T City City
Les normes del Departament de Transport dels EUA, els pneumàtics de moto de la ciutat del cotxe han de tenir el desgast de la moto de la ciutat (TREAD WEAR), la temperatura (TEMPERATURA), la tracció (TRACCIÓ) i altres signes. Esmentats com els indicadors "tres T".
Els indicadors "Tres T" són provats i proporcionats per les autoritats internacionals. "Usar indicadors" per mesurar la resistència al desgast de la rodadura de la roda de pneumàtics de la ciutat i la vida útil, el seu nivell en un nombre específic. "Temperatura" per mesurar el nivell de pneumàtics de la motocicleta de la ciutat cap amunt i avall, de fet, i el rendiment d'alta velocitat del pneumàtic City Motorcycle, és la distinció A, B, C. Una nota és excel·lent, el grau B és bo, el nivell C per a la general. "Tracció" per mesurar el rendiment de la ciutat de la motocicleta i l'adhesió a terra, però també a la distinció A, B, C tres. Una nota és excel·lent, el grau B és bo, el nivell C per a la general.
El govern dels EUA exigeix que els pneumàtics de moto de la ciutat exportats als Estats Units tinguin un indicador de "tres t". En l'actualitat, Xangai de la Xina torna a la ciutat la fabricació de motocicletes en la fàbrica de pneumàtics de pneumàtics de la motocicleta de la ciutat per sobre dels indicadors "tres T". Per exemple, el sedancia de Santana 2000 utilitza els pneumàtics de la ciutat de 195 / 60R14, el seu "TREAD WEAR" és 450, "TRACTION" és A, "TEMPERATURE" és A. "TREAD WEAR" en els pneumàtics de la ciutat de 185/70 R13 és de 180 , "TRACTION" és B, "TEMPERATURE" és B.
Llavors, quant del desgast i el nombre de milles es calcula? La figura 5-10 mostra el mètode de prova per al desgast de les motocicletes urbanes.
A través de la prova, per portar 100 com a base, el desgast 100 pot viatjar 48000 km, el desgast 200 és 96000 km. Així doncs, l'anteriorment esmentada Xangai de nou a la producció de la fàbrica de 195 / 60R14 porta 450, llavors hauria de poder viatjar 48000 x 4,5 = 216000 km; El desgast 3185 / 70R13 és de 180, llavors hauria de poder viatjar 48000 x1.8 = 86400 km.
Per descomptat, el lloc de prova i la carretera no són els mateixos, i la situació de cada àrea de la carretera no és la mateixa, els hàbits de conduir dels conductors no són els mateixos, de manera que l'ús real no es pot demanar als pneumàtics de la ciutat de la motocicleta que hagin de viatjar Als presumptes quilòmetres Però el nombre de quilòmetres es pot deduir de la figura del desgast.
Pel que fa a la temperatura i la tracció, s'ha d'intentar triar el nivell "A" és millor, especialment la temperatura, en general, la temperatura coneguda com a pneumàtic de moto de la ciutat "primer assassí", per tant, s'ha de tractar acuradament. Per descomptat, alguns pneumàtics de la ciutat de motocicletes "tres T" indicadors no són necessàriament satisfactoris, però es pot d'acord amb les seves necessitats reals destinades a triar.
Segons el logotip UTQG dels Estats Units, l'índex urbà de desgast de la motocicleta urbana entre 160-300 pneumàtics de la ciutat, per a l'estiu; 160 a 200 entre els pneumàtics de moto de la ciutat per a l'estiu d'alt rendiment; I 300 ~ 540 dels pneumàtics de la ciutat per a la motocicleta. Tal com es mostra a la figura 5-11. LLEGIR: Desgast de la moto de la ciutat de la ciutat Estiu 160 ~ 300 estiu Tipus de cremada alt 160 ~ 200 Estàndard 300 ~ 540 TIMPERATUBE: Temperatura A: Excel lent B: Bo C: General TRACCIÓ: Força de conducció A: Premium B: Bo C: A Estoc