Casa > Notícies > Contingut
Ciutat desgast de pneumàtics de moto fins a quin punt caldrà substituir-lo
Sep 20, 2017

Desgast de pneumàtics de ciutat motos fins a quin punt caldrà substituir-lo
Ciutat motocicleta pneumàtics per molt de temps en el funcionament de la terra, així que els pneumàtics de la motocicleta ciutat pertanyent als accessoris en el desgast dels accessoris més gran, quan el desgast en certa manera, no s'utilitzarà. Per descomptat, ens va dir que el grau de desgast no és podrit en la escòries es poden canviar. L'empresa li recorda que quan els pneumàtics de la motocicleta ciutat apareix el següent fenomen haurà de ser substituït:
En general l'ús normal de la vida de ciutat motocicleta pneumàtic és 4,5 anys. Perquè la banda de rodament de la goma serà així per un temps i l'envelliment, després encara que 5 anys al desgast de la banda de rodament és també molt petit per reemplaçar el millor. I moltes petites esquerdes és la causa de punció incentius. Perquè la ciutat motocicleta cansar goma fórmula segons l'entorn de diferents cotxes i conducció hàbits de vida de diferents moto urbana pneumàtic serà diferents. Perquè això requereix el conductor al cotxe habitual quedar-se alguns cor, moto urbana cansar l'envelliment és també un signe de la superfície de la banda de rodament de les parts són majoritàriament de bec o espatlla i altre vora parts del temporal sol i pluja deixarà la goma la superfície apareix petit cercle d'esquerdes, aquests cruixits marcats en aquest moment el pneumàtic de motocicleta ciutat tenint la capacitat i la qualitat han començat a caure per reduir el risc de punció millor substitució primerenca.
A més de l'envelliment. Per indicar el desgast dels pneumàtics de la motocicleta de la ciutat en temps real. I per l'absència de signes de desgast dels pneumàtics ciutat moto també pot utilitzar pinces (o especial ciutat motocicleta pneumàtic banda de rodament governant) per a la mesura, pneumàtics de la motocicleta urbana és també un natural desgast, així serà pneumàtics de la motocicleta de ciutat de l'empresa de la fàbrica en el pneumàtics costat senyalitzat el límit de desgast. Profund fossat general de menys de 1,6 mm de pneumàtics de la motocicleta urbana ja no pot seguir utilitzant perquè en aquest moment la ciutat motocicleta pneumàtics de rendiment de drenatge i resistència a la resistència es reduiran significativament. A més, si una motocicleta ciutat pneumàtics han estat reparat tres o quatre vegades, llavors l'empresa suggereix que millor aquesta ciutat motocicleta pneumàtics no empenta rodes o rodes del darrere, per reduir el risc de punció.
Pneumàtics de la motocicleta ciutat són generalment ciutat motocicleta massisses, perquè la ciutat motocicleta massisses no serà el risc de punció de producte, i també és gran, per tal que tothom en els pneumàtics de la motocicleta ciutat tenen més comprensió, llavors a la càrrega informar sobre l'emmagatzematge de pneumàtics de ciutat motocicleta Nota:
1, pneumàtics de la motocicleta urbana ha ser emmagatzemada en el magatzem, la biblioteca a mantenir sec, ventilat, per evitar l'exposició.
2, del tub intern d'emmagatzematge independent, ha de ser omplert amb la quantitat justa d'aire. Penjar-se en un marc de fusta semicircular, al seu torn el punt de suport de forma regular i no doblegar-lo pla o pila.
3, pneumàtics o jocs complets de moto urbana ha de col·locar els pneumàtics, està estrictament prohibit plana i apilada a través de l'execució de cor. Pneumàtics de la motocicleta gran ciutat només podran romandre en una sola planta, mitjana i petita ciutat motocicletes pneumàtics són es deixa reposar a ambdós costats. Torn cada dos mesos.
4, pneumàtics de la motocicleta urbana ha de ser de calor, equips de generació d'energia i producció de llocs d'ozó. No barrejar amb oli, objectes fàcils i corrosió química.
5, l'enviament de pneumàtics de la motocicleta urbana, no amb oli, materials inflamables, corrosió química i altra barreja i coberta amb lones, per evitar l'exposició al sol o la pluja. Transport de llarga distància ha de ser configurat.
6, els pneumàtics de la motocicleta ciutat hauria emmagatzemarà targetes existències, registres de moto urbana pneumàtic tipus, especificacions, nivell, etiqueta, temps de producció i emmagatzematge, segons la producció i el temps d'emmagatzematge en lots, primer en primer terme, l'ordre d'ús.
Si els pneumàtics de la motocicleta ciutat necessita ser emmagatzemat per separat, per omplir la quantitat correcta d'aire. Penjar-se en un marc de fusta semicircular, no es pleguen plana o pila, però també rodar el punt de suport en l'horari. I del tub interior del mateix emmagatzematge, pneumàtics o jocs complets de pneumàtics de la motocicleta urbana no es pot penjar cor plana, no apilament, vàlides; i, per a pneumàtics de la motocicleta de ciutat grans, el single quasi única, pneumàtics de la motocicleta de ciutat petita acordat doble terra, cada dos mesos per rodar una vegada.
En l'operació, els pneumàtics de la motocicleta ciutat són les més propenses a la pèrdua de desgast, encara que la majoria de les pèrdues són desgast normal, però de vegades també cal prestar atenció a, en el procés de conducció habitual, si no estan segurs de les habilitats , O el procés de sent afectats pel món exterior, llavors aquest temps, alguns estimulació del dany innecessari sempre serà molt fàcil d'agreujar el desgast de pneumàtics de moto urbana, porta alguns altres efectes.