Casa > Exposició > Contingut
Les diferències entre els pneumàtics de la motocicleta
May 11, 2017

Els pneumàtics d'alt rendiment

  • Avançat enormement en els últims 50 anys, pneumàtics esportius continuen empenyent el límit, quan els nous compostos s'estan desenvolupant constantment, la millora de les propietats de longevitat i de tracció. llantes esportives típiques, aprovat pel Departament Federal de Transport, estan estretament relacionats amb els seus homòlegs taca purament de carreres de raça, amb la principal diferència en diversos models és l'addició d'un patró de banda de rodament. Pneumàtics esportius empren una estructura radial, embolicant les capes de cautxú a través de l'ample de la carcassa, creant avantatges en estabilitat en les corbes i la reducció de pes. Alguns fabricants ara utilitzen un procediment de cinta sense juntes que reforça encara més el pneumàtic. compostos múltiples també s'estan incorporant en pneumàtics d'alt rendiment més recents, l'ús de compostos més suaus a la vora per millorar la tracció en les corbes. Un compost més dur es col·loca en el centre per a la millora de la longevitat en acceleració dur. pneumàtics esportius en general, compten amb un perfil a punta, el que permet a la moto "punta" al més ràpid en una cantonada. estabilitat en línia recta es veu compromesa a causa de la superfície de contacte més petita, mentre que la tracció es maximitza prop de la vora del pneumàtic. Un conjunt de pneumàtics de l'esport pot tenir una vida útil de 2000 -5000 milles, amb pneumàtics de turisme esportiu orientat superant a terme prop de 8000 milles. pneumàtics D209 classificatoris de Pirelli diabl Corsa III i de Dunlop són exemples populars de la raça, mentre que els pneumàtics Dunlop Sportmax Roadsmart de pneumàtics són excel·lents turisme esportiu.

Creuer i Touring pneumàtics

  • Creuers i motocicletes de turisme estan destinats a viatjar llargues distàncies a velocitats més baixes. Amb la majoria dels creuers un pes d'entre 500 a 800 lliures, a, pneumàtics durable fort amb un potencial a llarg desgast es desitja. Els pneumàtics destinats per a aquest segment de motocicletes són generalment pneumàtics de tipus biaix, construïts d'una carcassa en la qual es superposen diverses capes de cordons recoberts de cautxú, i compten amb un perfil rodó per a una màxima estabilitat en línia recta. La majoria dels fabricants ara incorporen un dibuix de la banda generada per ordinador amb una alineació ranura òfset, que es reivindica per reduir Cupping i minimitzar el desgast. Un pneumàtic de manteniment adequat pot tenir fins a una vida útil 10.000 milles. El D402 de Dunlop i el ME880-sèrie del fabricant alemany Metzeler són els principals exemples d'aquesta categoria.

Els pneumàtics dual sport

  • pneumàtics dual sport tenen identitats duals, permetent decent rendiment en carretera amb la capacitat de manejar la llum fora de servei de la carretera. La majoria dels pneumàtics dual sport apareixen tan profundament treaded pneumàtics de carrer, que són capaços de manejar la majoria dels camins de terra i senders de manera competent. De manera més agressiva amb perilla pneumàtics estan disponibles per als pilots que prefereixen passar més temps a la terra, però, el rendiment en carreteres pavimentades és molt limitada, com ho demostra la pèrdua de tracció i vibracions excessives. Les motocicletes esportives duals, si cavalcat com bicicletes supermoto, també es poden utilitzar pneumàtics d'alt rendiment orientada cap al carrer que sovint són més estrets pneumàtics de bicicleta de esport. bicicletes Supermoto combinen la maniobrabilitat d'una moto amb la carretera capacitats d'una moto esportiva anar. d'Avon AM43 Distanzia i pneumàtics Kenda K761 d'opcions són populars en l'arsenal d'un genet dual de l'esport.

pneumàtics tot terreny

  • motos de cross, encara que són capaços de muntar pneumàtics dual sport, estan dissenyats per a ser muntats per complet fora de la carretera. Les exigències de la pista i muntar pneumàtics de pista requereixen altament especialitzades, la majoria emprant comandaments agressius que mosseguen en el terreny, de manera similar a les grapes d'un atleta. Els fabricants de pneumàtics, com Kenda, Maxxis, i Dunlop ofereixen una àmplia gamma de pneumàtics fabricats específicament per senzilla pista d'equitació, carreres de motocròs, o assajos altament tècniques de conducció.